TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Kilpanyrkkeily

Nyrkkeily on ikivanha laji. Vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen voimakkain nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana kamppailulajina.

Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita ja nopeita. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Aikuisten edustusharjoitukset on tarkoitettu 17–40 vuotiaille kilpanyrkkeilijöille. Aiempi kokemus nyrkkeilystä tai muusta kamppailulajista on välttämätön. Muussa tapauksessa aloitus kuntonyrkkeilyn puolelta. Kokemuksen kartuttua ole yhteydessä valmentajiimme ja tiedustele voisitko aloittaa edustus-ryhmässä harjoittelun. Kausimaksu 130€/kevät.

Ilmoittautuminen tapahtuu salilla suoraan valmentajalle. Harjoituksissa voi käydä kaksi viikkoa kokeilupassilla, jonka jälkeen kausimaksu (sis. jäsenmaksu ja liiton lisenssin) tulee maksaa. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta.

 

Kilpanyrkkeily (kevät 2020) 

Edustus

Maanantai klo 17.00 – 19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A
Tiistai klo 19.00 – 20.30 Sammon koulu, alasali
Keskiviikko klo 17.00 – 18.30 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 19.00 – 20.30 Ratina, kuntosali
Perjantai klo 17.00 – 18.30 Nääshalli, nyrkkeilysali A
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kaikkien ryhmien yhteistreeni)

 

Naiset (edustus)

Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B
Keskiviikko klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kaikkien ryhmien yhteistreeni)

 

Aikuisten kilpanyrkkeily (uudet)

Jos sinulla on aiempaa nyrkkeilytaustaa tai kokemusta muista kamppailulajeista, ota yhteyttä tai käy poikkeamassa seuran edustusharjoituksissa / naisten edustusharjoituksissa juttelemassa valmentajan kanssa. Jos sinulla ei ole aiempaa nyrkkeilytaustaa, mutta tavoitteena on kuitenkin kilpakehä, oikea paikka aloittaa on kuntonyrkkeily. Voit käydä lisäksi kilpanyrkkeilyn lauantain yhteistreeneissä klo 12.00 – 14.00 (Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B). Kun taitosi kehittyvät, keskustele valmentajien mahdollisuudesta siirtyä kilpailevien ryhmään.

TVS_Kilpa_box.indd