TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Juniorinyrkkeily

Junioreiden kevätkausi käynnistyi viikolla 3/2018. TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksiin otetaan uusia mukaan koko kevään ajan. Kausimaksu on 110€/kevätkausi (sis. jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin) perusryhmissä ja 70€/kevätkausi tyttöjen omassa ryhmässä. 

Ilmoittautuminen tapahtuu täällä  HUOM! Lomake ei toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Käytäthän esim. Firefoxia tai Chromea. Jos käytössäsi on vain IE, pääset liikkumaan kentissä tabulaattori-näppäimellä.

  
Nyrkkeily on ikivanha laji. Vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen voimakkain nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita ja nopeita. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Kevään kausimaksu 110€/kevät (sis. jäsenmaksun ja liiton lisenssin). Tyttöjen ryhmän (1 krt/vko) kausimaksu on 70€/kevätkausi (sis. jäsenmaksun ja liiton lisenssin). Hinnat ei sisällä vakuutusta. Harjoitukset jatkuvat toukokuun puoliväliin asti. HUOM! Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen salille tuloa. Kausimaksun 110€ / 70€ voi maksaa heti, tai jos haluaa kokeilla lajia ensin, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen kausimaksu tulee olla maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana.

Kaikkien salien harjoitukset ovat tarkoitettu niin tytöille kuin pojille.

 

Juniorit kevät 2018 

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla kolmet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
lisäksi junioreiden yhteistreenit perjantaisin

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (uudet ja jatkavat)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kaikkien ryhmien yhteistreeni)

Nääshalli (tytöt)
harjoitukset kerran viikkossa. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin.

Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nääshalli, liikuntasali

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
junioreilla kahdet harjoitukset viikossa Hervannassa. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Kaukajärven harjoituksissa torstaisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)

Kaukajärven vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
junioreilla kahdet harjoitukset viikossa Kaukajärvellä. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Hervannan harjoituksissa keskiviikkoisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00-18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)

 

TVS_Lasten_box.indd