TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Juniorinyrkkeily

Junioreiden syyskausi käynnistyy elokuussa viikolla 34/2019. TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksiin otetaan uusia mukaan koko syksyn ajan. Kausimaksu on 125€/syyskausi (sis. jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin, ei sisällä vakuutusta). 

Ilmoittautuminen SuomiSport-järjestelmässä käynnistyy 19.7. klo 10. Tarkistathan ilmoittautuessasi, että valitset oikean harrasteryhmän. Myös jatkavien ja kilpajunioreiden tulee ilmoittautua ja maksaa SuomiSportin kautta. Linkki ilmoittautumisiin TÄSSÄ 

HUOM! Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

 

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

 
Nyrkkeily on ikivanha laji. Vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen voimakkain nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita ja nopeita. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Syksyn kausimaksu 125€/syksy (sis. jäsenmaksun ja liiton harrastajalisenssin). Hinnat ei sisällä vakuutusta. Harjoitukset jatkuvat joulukuun puoliväliin asti. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana.

Kaikkien salien harjoitukset ovat tarkoitettu niin tytöille kuin pojille.

 

Juniorit SYKSY 2019 

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla kolmet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
lisäksi junioreiden yhteistreenit perjantaisin

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (uudet ja jatkavat, perustaidot osattava)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kaikkien ryhmien yhteistreeni, oltava kokemusta jo paritekniikoista ja sparrista)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat) 

uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Kaukajärven harjoituksissa torstaisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)

Kaukajärven vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Hervannan harjoituksissa keskiviikkoisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00-18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)

 

TVS_Lasten_box.indd