TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

TIEDOTE HARJOITUSTOIMINNASTA

Tampereen Voimailuseura noudattaa Suomen Nyrkkeilyliiton suositusta ja tämän hetken tiedon perusteella seuran kaikkien salien ohjatut juniori- ja kuntonyrkkeilyharjoitukset on peruttu 31.5.2020 asti.

TVS seuraa viranomaisten ohjeistusta COVID-19 koronaviruksesta ja tiedotamme lisää mikäli tilanne muuttuu.

Seuramme upeat vapaaehtoisvalmentajat ja -ohjaajat yhdessä päävalmentajan kanssa rakentavat koti- ja etäharjoitteluohjelmia niin juniori- kuin kuntonyrkkeilyryhmille. Ensimmäiset kotiharjoitteluohjeet toimitetaan kaikille kevätkauden harrastajille viimeistään maanantai-aamuna 30.3. sähköpostitse.

Harjoittelu ei edellytä varusteita. Lisäksi valmentajat ovat päivystysaikoina tavoitettavissa puhelimitse, jolloin voi tiedustella lisävinkkejä ja tarkennuksia ohjeisiin. Lisätiedot tulevat sähköpostitse.

Seuramme toimisto palvelee maalis-huhtikuussa sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi. Varustetilauksia pystymme toimittamaan huhtikuusta alkaen.

Pidetään yllä liikunnaniloa myös poikkeuksellisen tilanteen aikana. Pysykää terveinä, ulkoilkaa turvallisesti ja tsempatkaa toisianne innostumaan kotitreeneihin!