TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

TVS

TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Tampereen Voimailuseura eli lyhyesti TVS on tarjonnut tamperelaisille monenlaisia elämyksiä olympiatyylin nyrkkeilyn parissa yli 80 vuotta. TVS on ollut monien toimintojen uranuurtaja. Mm. maamme ensimmäiset nuorten nyrkkeilykoulut käynnistyivät TVS:n toimesta. Samoin maassamme erittäin suosituksi tullut naisten ja miesten kuntonyrkkeily on kuulunut TVS:n ohjelmaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

TVS on tuonut meille myös kovia kansainvälisiä tuulahduksia; EM-nyrkkeilyt 1981, nuorten EM-nyrkkeilyt 1984, MM-nyrkkeilyt 1993, EM-nyrkkeilyt 2000 ja vuotuinen Tammer Turnaus. Näissä tapahtumissa olemme saaneet nähdä lukuisia maailman huippuiskijöitä, mm. Mike Tyson, Oscar De La Hoya, Roy Jones, Lennox Lewis, Luke Campbell ym. maailman nyrkkeilytähtiä.

Tampereen Voimailuseurassa on yli tuhat jäsentä, joille seura tarjoaa liikunnan ilon lisäksi mm. koulutus- ja virkistystilaisuuksia, kuntoliikuntatapahtumia ja oman jäsenlehden.

Tervetuloa hyvään seuraan…

Liity nyt Tampereen Voimailuseuran jäseneksi maksamalla jäsenmaksu seuran tilille Oma Säästöpankki   FI74 4108 0011 1265 99.

Vuoden 2019 jäsenmaksuvaihtoehtoja on kolme: lasten jäsenmaksu 15 euroa, aikuisten jäsenmaksu 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa. Jäsenmaksu sisältää Tammer Boxing lehden.

Lisätiedot TVS:n toimistolta p. 03-2235 235 tai bctvs@boxing-tvs.fi

Huom! Kuntonyrkkeilykursseille ilmoittautuminen ja maksu erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

TVS:n junnuboxing harjoituksiin ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella, linkki Harjoitukset -sivulla. Mukaan voi liittyä myös kesken kauden.