TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Uusi Tampere tähtien koti -sivusto

14.4.2020

Varalan Urheiluopisto on mukana kantamassa vastuuta Tampereen alueen urheiluseurojen hyvinvoinnista ja on koonnut seurojen tukikampanjat näkyville yhden sivun alle. Myös TVS on mukana kampanjasivustolla. Tampere on monen tähtiurheilijan koti ja kaupunkina yksi suomalaisen urheilun kehdoista.

Nyt jokaisella ykistyishenkilöllä, yhteisöllä tai yrityksellä on mahdollisuus olla mukana tukemassa tamperelaisseurojen toimintaa etenkin koronapandemian aiheuttaman vaikean ajan yli.

Tutustu sivustoon ja lue lisää miten voit olla mukana tukemassa toimintaamme: https://tampereurheilu.webnode.fi/

TUE PAIKALLISTA!

9.4.2020

Hyvässä seurassa kriisin jälkeenkin! Haluamme turvata lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen, kilpanyrkkeilijöiden tavoitteiden ja unelmien täyttymisen sekä yhteiskunnallisestikin merkittävän kuntoliikunnan mahdollisuudet.

Voit tukea Tampereen Voimailuseuran toimintaa liittymällä nyt seuran kannattajajäseneksi. Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yritys tai yhteisö. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Lisätiedot ja ohjeet löydät TÄÄLTÄ

TIEDOTE HARJOITUSTOIMINNASTA

26.3.2020

Tampereen Voimailuseura noudattaa Suomen Nyrkkeilyliiton suositusta ja tämän hetken tiedon perusteella seuran kaikkien salien ohjatut juniori- ja kuntonyrkkeilyharjoitukset on peruttu 31.5.2020 asti.

TVS seuraa viranomaisten ohjeistusta COVID-19 koronaviruksesta ja tiedotamme lisää mikäli tilanne muuttuu.

Seuramme upeat vapaaehtoisvalmentajat ja -ohjaajat yhdessä päävalmentajan kanssa rakentavat koti- ja etäharjoitteluohjelmia niin juniori- kuin kuntonyrkkeilyryhmille. Ensimmäiset kotiharjoitteluohjeet toimitetaan kaikille kevätkauden harrastajille viimeistään maanantai-aamuna 30.3. sähköpostitse.

Harjoittelu ei edellytä varusteita. Lisäksi valmentajat ovat päivystysaikoina tavoitettavissa puhelimitse, jolloin voi tiedustella lisävinkkejä ja tarkennuksia ohjeisiin. Lisätiedot tulevat sähköpostitse.

Seuramme toimisto palvelee maalis-huhtikuussa sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi. Varustetilauksia pystymme toimittamaan huhtikuusta alkaen.

Pidetään yllä liikunnaniloa myös poikkeuksellisen tilanteen aikana. Pysykää terveinä, ulkoilkaa turvallisesti ja tsempatkaa toisianne innostumaan kotitreeneihin!

Harjoitustoiminta keskeytetty toistaiseksi

23.3.2020

TVS:n harjoitustoiminta on toistaiseksi keskeytetty COVID-19 -epidemian vuoksi. Suomen Nyrkkeilyliitto suosittaa harjoitusten perumista 31.5.2020 asi. Tampereen kaupunki on sulkenut sisäliikuntapaikat 14.3. alkaen toistaiseksi. Seuraamme tilannetta kuukausi kerrallaan ja tiedotamme toiminnasta kotisivuillamme ja TVS:n Facebook-sivulla.

 

Pyrimme järjestämään kevätkauden harrastajille harjoitusohjelmia kotiharjoittelua varten. Mahdollisesta kesäharjoittelusta tiedotamme toukokuussa.

Pirkka-Turnaus 2020 peruttu

20.3.2020

Vuoden 2020 junioreiden kansainvälinen Pirkka-Turnaus on peruttu. Suomen Nyrkkeilyliitto Ry on päättänyt perua SNL:n alaiset kilpailut 31.5.2020 asti ja näin tämän vuoden Pirkka-Turnaus jää käymättä. Pirkka-Turnaus otellaan seuraavan kerran Tampereella toukokuussa 2021.

 

Lisätietoa kilpailutoiminnan perumisesta: https://www.nyrkkeilyliitto.com/?x103997=1449784

Harjoitukset peruttu 31.3.2020 asti

12.3.2020

HUOMIO!

Tampereen Voimailuseura noudattaa Suomen Nyrkkeilyliiton suositusta ja seuran kaikkien salien juniori- ja kuntonyrkkeilyharjoitukset on peruttu 31.3.2020 asti.

TVS seuraa viranomaisten ohjeistusta COVID-19 koronaviruksesta ja tiedotamme tarvittaessa lisää lähiaikoina.

Junioriryhmät käynnistyvät viikolla 3/2020

4.1.2020

TVS:n junioreiden harjoitusryhmät Kaukajärvellä, Nääshallissa ja Hervannassa käynnistyvät viikolla 3/2020. Uudet juniorit voivat tulla suoraan salille kokeilemaan ilman ilmoittautumista. Valmentajalta saa kahden viikon ilmaisen kokeilupassin.

Lisätiedot ryhmistä ja ilmoittautumisesta TÄÄLTÄ

 

Kuntonyrkkeilyn ilmoittautuminen käynnissä

4.1.2020

Ilmoittautuminen kevään 2020 kuntonyrkkeilyryhmiin on nyt käynnissä. Varmista paikkasi hauskan ja hikisen harrastuksen pariin, treenit käynnistyvät viikolla 3/2020. Lisätiedot ryhmistä ja ilmoittautumisesta TÄÄLTÄ

Kuntonyrkkeilyn joulutreenit

16.12.2019

TVS:n kuntonyrkkeilijöiden yhteinen joulutreeni hikoillaan Nääshallissa lauantaina 28.12.2019 klo 10-12 nyrkkeilysalissa. Treeni on avoin kaikille syksyn 2019 kausimaksun maksaneille harrastajille. Tervetuloa!

Kevätkausi alkaa viikolla 3/2020

16.12.2019

TVS:n kevätkauden harjoitukset kuntonyrkkeilyssä ja juniorinyrkkeilyssä alkavat tammikuussa viikolla 3/2020.

Lisätiedot löytyvät Harjoitukset – alasivulta, tässä linkki: Harjoitukset