Nääsnyrkkeilyt 2.4.2022

Nääsnyrkkeilyt lauantaina 2.4.2022

Kilpailupaikka: Nääshalli, Näsijärvenkatu 8, Tampere.
Punnitus klo 10.00-10.30, kilpailut klo 12.00.

Nääsnyrkkeilyjen osallistumismaksu 10 €/nyrkkeilijä maksetaan käteisellä kilpailupaikalla. Vaihtoehtoisesti maksun voi maksaa ennakkoon (viimeistään 31.3.) Tampereen Voimailuseuran tilille Oma Säästöpankki FI7441080011126599, viestikenttään nyrkkeilijöiden nimet ja seura. Maksusta tulee olla kuitti mukana. Tilille maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta (paitsi jos kilpailut perutaan kokonaan).

Nyrkkeilijöillä, tuomareilla ja kulma-avustajilla tulee olla SNL:n kilpailu-/toimitsijalisenssi ostettuna ennen kilpailupäivää. Mikäli nyrkkeilijän vakuutus on ostettu erikseen, tulee mukana olla vakuutustodistus, josta käy ilmi vakuutetun henkilöllisyys, voimassaoloaika sekä vakuutuksen kattavuus nyrkkeilyssä.
Peruslääkärintarkastus tulee olla tehtynä ja merkittynä kilpailukirjaan. Kilpailuissa ei ole mahdollista tehdä perustarkastuksia.

Ilmoittautumisohjeet sekä muut kilpailuohjeistukset boxing.fi -kilpailufoorumilla tapahtuman viestiketjussa.

TUOMARIT
Toivomme osallistuvien seurojen tuomareiden tulevan mukaan kilpailuihin. Myös neutraalit tuomarit ovat tervetulleita, ilmoittautuminen boxing.fi -kilpailufoorumille tai sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi.