JUNIORINYRKKEILY

Junioreiden syyskausi käynnistyy viikolla 36/2020. TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksiin otetaan uusia mukaan koko syksyn ajan. Kausimaksu sisältää jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin, ei sisällä vakuutusta. Vakuutuksen voi halutessaan ostaa SuomiSport-palvelusta.

Tiedot syyskauden kausimaksusta, harjoitusajoista ja ohjeet ilmoittautumiseen julkaistaan 7.8. Ilmoittautuminen ryhmiin käynnistyy 10.8.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Jatkavien ja kilpajunioreiden tulee ilmoittautua ja maksaa SuomiSportin kautta ennen kauden alkua.
  • Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi viikkoa ilmaiseksi ennen ilmoittautumista. Salille voi mennä suoraan ja siellä saa valmentajalta kokeilupassin, joka oikeuttaa harjoitteluun 2 viikon ajan kaikilla seuran saleilla.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoitukset jatkuvat toukokuun puoliväliin asti. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Kaikkien salien harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

Juniorit KEVÄT 2020

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla kolmet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
lisäksi junioreiden yhteistreenit perjantaisin

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (uudet ja jatkavat, perustaidot osattava)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kaikkien ryhmien yhteistreeni, oltava kokemusta jo paritekniikoista ja sparrista)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Kaukajärven harjoituksissa torstaisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)

Kaukajärven vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä. Lisäksi voi halutessaan käydä Nääshallin yhteisharjoituksissa perjantaisin tai Hervannan harjoituksissa keskiviikkoisin.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00-18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)