TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Kuntonyrkkeily

KUNTONYRKKEILYN KEVÄTKAUSI KÄYNNISTYI NÄÄSHALLISSA   

Kevään kuntonyrkkeilyryhmät Nääshallissa käynnistyivät viikolla 3/2018. Kausimaksu 110€/kevätkausi (sis. jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin). Ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautumiset ryhmiin on pidetty ja paikkoja jäi jäljelle kaikkiin ryhmiin. Katso tilanne alempaa sivua kohdasta Harjoitusajat. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (käteismaksu, kortit eivät käy maksuvälineenä).

Kevätkauden harjoitukset kestävät toukokuun loppuun asti. Jokaisella ryhmällä on ohjatut harjoitukset 2 kertaa viikossa. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Muita varusteita on mahdollisuus ostaa seuran toimistolta, jos haluaa omat hanskat, hyppynarut jne. Katso hinnasto täältä.

Kokeilukertoja ei ole, vaan kausimaksu tulee olla maksettuna ja ilmoittautuminen tehtynä ennen harjoituksiin tuloa. Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi (sisältyy kausimaksuun) on pakollinen jokaiselle harrastajalle.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

 

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska-hartiaseutuun. Sisäiset aggressiot voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat rapistunutta itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

 

Kuntonyrkkeilyryhmät (kevät 2018)

Lady Boxing uudet (aloitteleville) TÄYNNÄ!
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville) PAIKKOJA JÄLJELLÄ 6
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing sekaryhmä (aloittelijoille tai jo kokemusta omaaville) TILAA ON!

Tiistai klo 20.00-21.00 Näshalli, liikuntasali
Perjantai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille) TILAA ON!
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (ison kehän puoli)
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville) PAIKKOJA JÄLJELLÄ 13!
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali HUOM! UUSI AIKA
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Ohjatut harjoitukset jokaisella ryhmällä kaksi kertaa viikossa.

 

TVS_LG_box.indd