TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Kuntonyrkkeily

TVS:n harjoitustoiminta on toistaiseksi keskeytetty COVID-19 -epidemian vuoksi. Järjestämme kevätkauden harrastajille harjoitusohjelmia kotiharjoittelua varten. Mahdollisesta kesäharjoittelusta tiedotamme toukokuussa. 

 

KUNTONYRKKEILYN KEVÄTKAUSI KÄYNNISTYY NÄÄSHALLISSA VIIKOLLA 3/2020   

Kevään kuntonyrkkeilyryhmät Nääshallissa käynnistyvät tammikuussa viikolla 3/2020 (harjoitusajat alla).  Kevätkauden hinta on 130€ (sis. jäsenmaksun ja SNL harrastajalisenssin, ei sisällä vakuutusta). Ilmoittautuminen tehdään SuomiSport -järjestelmässä, linkki TÄSSÄ

Tarkistathan ilmoittautuessasi, että valitset oikean harrasteryhmän. Voit valita ryhmän myös sen mukaan, mitkä ajat sopivat sinulle parhaiten.

Kauden harjoitukset kestävät toukokuun loppuun asti. Jokaisella ryhmällä on ohjatut harjoitukset 2 kertaa viikossa.

Kevätkauden tekniikka-teemaharjoitukset pidetään Nääshallissa sunnuntaina 5.4. ja 17.5. klo 10.00-11.30. Kaikkien TVS:n kuntonyrkkeilyryhmien harrastajilla on vapaa pääsy näihin harjoituksiin. Valmentajana toimii EM-mitalisti Juha Ruokola. 

Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Muita varusteita on mahdollisuus ostaa seuran toimistolta. Käsisiteet, hyppynarun ja hammassuojat voi ostaa myös Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. Suomisportista ostetut tuotteet toimitetaan harjoituksiin.

Kokeilukertoja ei ole, vaan kausimaksu 130€/kevät maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäistä kertaa harjoituksiin tullessa tulee harrastajalla olla mukana kopio maksukuitista / kuva esim. kännykässä. Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi (sisältyy kausimaksuun) on pakollinen jokaiselle harrastajalle. HUOM! Ilmoittautuminen vahvistuu vasta, kun maksu on suoritettu.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

 

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska-hartiaseutuun. Sisäiset aggressiot voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat rapistunutta itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

 

Kuntonyrkkeilyryhmät (kevät 2020)

Lady Boxing uudet (aloitteleville) TÄYNNÄ
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville) TÄYNNÄ
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing sekaryhmä (aloitteleville tai jo kokemusta omaaville)  TÄYNNÄ
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (pienen kehän puoli)

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille)
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (ison kehän puoli)
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Ohjatut harjoitukset jokaisella ryhmällä kaksi kertaa viikossa.

 

TVS_LG_box.indd