TVS - vireää urheilutoimintaa jo yli 80 vuotta.

Kuntonyrkkeily

KUNTONYRKKEILYN SYYSKAUSI KÄYNNISTYY NÄÄSHALLISSA   

Syksyn kuntonyrkkeilyryhmät Nääshallissa käynnistyvät elokuussa viikolla 34/2018. Kausimaksu 120€/syyskausi (sis. jäsenmaksun ja SNL:n harrastajalisenssin). Ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen tehdään SuomiSport -järjestelmässä. Ilmoittautuminen ON NYT KÄYNNISSÄ. Tarkistathan ilmoittautuessasi, että valitset oikean harrasteryhmän.
Naisten uusien ja jatkavien ryhmät on jo täynnä. Naisten sekaryhmässä on vielä hyvin paikkoja jäljellä. Tähän ryhmään voi tulla mukaan oli sitten vasta-alkaja tai jo kokemusta omaava harrastaja. Mikäli toivomasi ryhmä on jo täynnä, voit myös laittaa sähköpostia meille bctvs@boxing-tvs.fi niin selvitetämme mahdollisuutta lisäpaikkoihin.

Linkki ilmoittautumisiin aukeaa TÄSTÄ  HUOM! Järjestelmässä on tällä hetkellä virhe. Löytääksesi tapahtuman, valitse kohta ”näytä hakuehdot” ja vaihda päivämääriksi 13.8. – 21.8., lajiksi nyrkkeily ja järjestäjäksi Tampereen Voimailuseura. Tällöin löytyy seuramme kaikki kurssit ja pääsee ilmoittautumaan niihin, mihin on vielä tilaa. 

HUOM! Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

Kauden harjoitukset kestävät jouluun asti. Jokaisella ryhmällä on ohjatut harjoitukset 2 kertaa viikossa. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Muita varusteita on mahdollisuus ostaa seuran toimistolta, jos haluaa omat hanskat, hyppynarut jne. Katso hinnasto täältä.

Kokeilukertoja ei ole, vaan kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäistä kertaa harjoituksiin tullessa tulee harrastajalla olla mukana kopio maksukuitista / kuva esim. kännykässä. Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi (sisältyy kausimaksuun) on pakollinen jokaiselle harrastajalle.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

 

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska-hartiaseutuun. Sisäiset aggressiot voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat rapistunutta itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

 

Kuntonyrkkeilyryhmät (syksy 2018)

Lady Boxing uudet (aloitteleville)
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing sekaryhmä (aloitteleville tai jo kokemusta omaaville)
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, liikuntasali
Perjantai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (pienen kehän puoli)

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille)
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (ison kehän puoli)
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Ohjatut harjoitukset jokaisella ryhmällä kaksi kertaa viikossa.

 

TVS_LG_box.indd