JUNIORINYRKKEILY

TVS JUNIORINYRKKEILY KEVÄTKAUSI 2023

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Kevätkausi on käynnistynyt viikolla 3/2023 Nääshallissa, Kaukajärven vapaa-aikatalolla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella.

Uudet juniorit voivat käydä Kaukajärven ja Hervannan harjoituksissa kokeilemassa ilmaiseksi 2 viikon ajan ilman ennakkoilmoittautumista. Muilla ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa.

Kuhunkin ryhmään mahtuu enintään 20 junioria. Ilmainen kokeilu ei takaa paikkaa ryhmään, vaan paikka ryhmään vahvistetaan tekemällä ilmoittautuminen ja maksamalla kausimaksu SuomiSportissa.

Kilparyhmän juniorit ilmoittautuvat erikseen omaan ryhmään SuomiSportissa. Linkin kilparyhmän ilmoittautumiseen saa seuran toimistolta. Linkkipyynnöt kilpailijoille: bctvs@boxing-tvs.fi

NÄÄSHALLI: 

Kevätkauden harjoitukset Nääshallissa käynnistyivät 17.1.2023. Harjoitukset perusryhmällä (uudet harrastajat, ja vuonna 2022 alkeisryhmässä olleet harrastajat) kahdesti viikossa ti & to klo 17:00-18:30 liikuntasalissa. Huom! ryhmä on täynnä!

Harjoitukset jatkoryhmällä (vain valmentajan kutsusta) kolmesti viikossa ti, to & pe klo 15:30-17:00 nyrkkeilysalissa.

Kilparyhmän junioreilla harjoitukset erikseen sovitusti. Lisätiedot seuran toimistolta.

Ilmoittautuminen tehdään ja kausimaksu maksetaan SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena harjoituksiin tultaessa.

Huom! Jatkoryhmään siirrytään vain valmentajan kutsusta.

HERVANTA JA KAUKAJÄRVI:

Kevätkauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Hervannassa käynnistyivät 16.1.2023. Harjoitukset kahdesti viikossa ma & ke klo 17:00-18:30 nyrkkeilysalissa.

Kevätkauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Kaukajärvellä käynnistyivät 16.1.2023. Harjoitukset kahdesti viikolla ma & to klo 17:00-18:30 näyttämöllä.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

Uudet juniorit voivat tulla Kaukajärvelle tai Hervantaan mukaan kokeilemaan veloituksetta kahden viikon ajaksi, mikäli ryhmässä on tilaa, jonka jälkeen tehdään ilmoittautuminen ja maksetaan kausimaksu SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena seuraavan kerran harjoituksiin tultaessa.

TIETOA KEVÄTKAUDESTA

Kevätkauden 2023 kausimaksu on seuran jäsenille 145 euroa ja ei-jäsenille 200 euroa. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa. Kausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin. Maksu on sitova.

Jäseneksi liittyvät tekevät liittymispyynnön SuomiSportin kautta, linkki TÄSSÄ ja kun TVS on hyväksynyt jäsenpyynnön, ilmestyy SuomiSportissa omaan profiiliin Maksut -kohtaan jäsenmaksu. Vanhat jäsenet (liittynyt jäseneksi v. 2022) löytävät linkin vuoden 2023 jäsenmaksuun SuomiSportin omasta profiilistaan kohdasta Maksut. Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on toistaiseksi voimassaoleva, ja jäsenmaksu uusiutuu automaattisesti kalenterivuosittain.

Kun jäsenmaksun 20€ on maksanut, voi tehdä ilmoittautumisen ja maksaa kausimaksun 145€ . Mikäli ei halua liittyä jäseneksi, voi ilmoittautumisen tehdä heti ja maksaa kausimaksun 200€.

Ilmoittautuminen Hervannan ja Kaukajärven harjoitusryhmiin on avoinna 1.1.2023 alkaen, Nääshallin perusryhmän ilmoittautuminen avoinna 12.1. alkaen ja jatkoryhmän 17.1. alkaen. Linkki SuomiSportiin ilmoittautumisiin on TÄSSÄ: Kirjoita hakukenttään TVS, jolloin esiin tulevat kaikki seuran avoinna olevat harjoitusryhmät (kilparyhmän ilmoittautuminen vain erikseen toimitetulla linkillä). Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään, esim. tiedotuslistaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Kokeilupassilla (saa valmentajalta paikan päällä) ei pysty varaamaan paikkaa ryhmään. Kevätkausi junioreilla kestää viikolle 21/2023 asti.

Huom! Kaikkien osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi uusilla junioreilla riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.  Jatkavilla junioreilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, pääsuoja, hammassuojat ja hyppynaru. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta. TVS myy jäsenilleen Adidaksen, Green Hillin, Stingin ja Top Tenin varusteita.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, pääsuoja, käsisiteet, hyppynaru ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma mahdollisimman tarkasti ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan, Kaukajärven että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

 

JUNIORIT KEVÄT 2023

Nääshallin perusryhmä (tytöt ja pojat) TÄYNNÄ
perusryhmän juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.
Tiistai klo 17.00 - 18.30 Liikuntasali
Torstai klo 17.00 - 18.30 Liikuntasali

Nääshallin jatkoryhmä (tytöt ja pojat)
jatkoryhmän juniorit harjoittelevat kolme kertaa viikossa.
Tiistai klo 15.30 - 17.00 Nyrkkeilysali
Torstai klo 15.30 - 17.00 Nyrkkeilysali
Perjantai klo 15:30-17:00 Nyrkkeilysali

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)

Kaukajärven vapaa-aikatalo (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)