JUNIORINYRKKEILY

TVS JUNIORINYRKKEILYN SYYSKAUSI 2023

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Syyskausi käynnistyy viikolla 34/2023 Nääshallissa ja Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Hervannan vapaa-aikakeskuksella syyskausi käynnistyy viikolla 36/2023.

Uudet juniorit voivat käydä kaikkien salien harjoituksissa kokeilemassa ilmaiseksi 2 viikon ajan ilman ennakkoilmoittautumista. Jatkavilla junioreilla ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa.

Kaukajärven ja Hervannan ryhmiin mahtuu enintään 20 junioria, Nääshallin ryhmään enintään 30 junioria. Ilmainen kokeilu ei takaa paikkaa ryhmään, vaan paikka ryhmään vahvistetaan tekemällä ilmoittautuminen ja maksamalla kausimaksu SuomiSportissa. Huom. Ilmoittautuminen ja maksu on sitova.

Kilpa- ja jatkoryhmien juniorit ilmoittautuvat erikseen omaan ryhmään SuomiSportissa. Linkin kilpa- ja jatkoryhmän ilmoittautumiseen saa seuran toimistolta, mikäli valmentaja on kutsunut juniorin em. ryhmään. Linkkipyynnöt: bctvs@boxing-tvs.fi

NÄÄSHALLI: 

Syyskauden harjoitukset Nääshallissa käynnistyvät 21.8.2023. Harjoitukset perusryhmällä (uudet harrastajat, ja keväällä 2023 alkeisryhmässä aloittaneet harrastajat) kahdesti viikossa ti & to klo 17:00-18:30 liikuntasalissa. Huom. Nääshallin ryhmän ilmoittautuminen aukeaa vasta viikolla 33.

Jatko- ja kilparyhmän junioreilla harjoitukset erikseen sovitusti. Lisätiedot seuran toimistolta.

Ilmoittautuminen tehdään ja kausimaksu maksetaan SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena harjoituksiin tultaessa.

Huom! Jatko- ja kilparyhmään siirrytään valmentajan kutsusta.

HERVANTA:

Syyskauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Hervannan vapaa-aikakeskuksella käynnistyvät 4.9.2023. Harjoitukset kahdesti viikolla ma & ke klo 17:00-18:30 nyrkkeilysalissa.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

KAUKAJÄRVI:

Syyskauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Kaukajärven vapaa-aikatalolla käynnistyvät 21.8.2023. Harjoitukset kahdesti viikolla ma & to klo 17:00-18:30 näyttämöllä.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

TIETOA SYYSKAUDESTA

Syyskauden 2023 kausimaksu on seuran jäsenille 145 euroa ja ei-jäsenille 200 euroa. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa. Kausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Maksu on sitova.

Jäseneksi liittyvät tekevät liittymispyynnön SuomiSportin kautta, linkki TÄSSÄ ja kun TVS on hyväksynyt jäsenpyynnön (n. 5 vrk kuluessa), ilmestyy SuomiSportissa omaan profiiliin Maksut -kohtaan jäsenmaksu. Vanhat jäsenet (liittynyt jäseneksi v. 2023-2022) löytävät linkin vuoden 2023 jäsenmaksuun SuomiSportin omasta profiilistaan kohdasta "Maksut". Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on toistaiseksi voimassaoleva, ja jäsenmaksu uusiutuu automaattisesti kalenterivuosittain. On jäsenen (huoltajan) vastuulla irtisanoa jäsenyytensä kuluvan vuoden loppuun mennessä, mikäli ei halua maksaa jäsenmaksua seuraavana vuonna. Jäsenyydestä eroamisen voi tehdä kirjallisesti sähköpostiin bctvs@boxing-tvs.fi

Kun jäsenmaksun 20€ on maksanut, voi tehdä ilmoittautumisen ja maksaa kausimaksun 145€ . Mikäli ei halua liittyä jäseneksi, voi ilmoittautumisen tehdä heti ja maksaa kausimaksun 200€.

Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin tehdään SuomiSport -palvelussa, linkki TÄSSÄ. Kirjoita hakukenttään TVS, jolloin esiin tulevat kaikki seuran avoinna olevat harjoitusryhmät (kilpa- ja jatkoryhmän ilmoittautuminen vain erikseen toimitetulla linkillä). Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään, esim. tiedotuslistaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Kokeilupassilla (saa valmentajalta paikan päällä) ei pysty varaamaan paikkaa ryhmään. Syyskausi junioreilla kestää viikolle 50/2023 asti.

Huom! Kaikkien osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi uusilla junioreilla riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.  Jatkavilla junioreilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, pääsuoja, hammassuojat ja hyppynaru. Suosittelemme myös erikseen säkkihanskoja. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta. TVS myy jäsenilleen Adidaksen, Green Hillin, Stingin ja Top Tenin varusteita. Toimisto on pääsääntöisesti avoinna ma-pe klo 10:00-16:30. Soita ja varmista ensin aukiolo p. 03-2235235. Maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, pääsuoja, käsisiteet, hyppynaru ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma mahdollisimman tarkasti ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan, Kaukajärven että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

 

JUNIORIT SYKSY 2023

Nääshallin perusryhmä (tytöt ja pojat) 
perusryhmän juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.
Tiistai klo 17.00 - 18.30 Liikuntasali
Torstai klo 17.00 - 18.30 Liikuntasali

Nääshallin jatko- ja kilparyhmä (tytöt ja pojat)
jatko- ja kilparyhmän juniorit harjoittelevat kolmesta viiteen kertaan viikossa. Harjoitusajat erikseen valmentajalta.

Kaukajärven vapaa-aikatalo (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)