JUNIORINYRKKEILY

TVS JUNIORINYRKKEILY SYYSKAUSI 2022

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Syyskausi käynnistyi viikolla 34/2022 Nääshallissa ja Hervannan vapaa.-aikakeskuksella. Mukaan toimintaan voi tulla läpi kauden. Uudet juniorit voivat käydä harjoituksissa kokeilemassa ilmaiseksi 2 viikon ajan ilman ilmoittautumista. Kilparyhmän juniorit ilmoittautuu Nääshallin jatkavien kanssa samaan ryhmään.

NÄÄSHALLI:

Syyskauden harjoitukset Nääshallissa sekä uusille että jatkaville junioreille käynnistyivät elokuussa viikolla 34. Harjoitukset uusille junioreille ovat kahdesti viikossa ti & to klo 17:00-18:30 liikuntasalissa. Jatkoryhmän harjoitukset ovat kolmesti viikossa ti, to & pe klo 15:30-17:00 nyrkkeilysalissa. Kilparyhmä harjoittelee myös maanantaisin klo 18:30-20:00.

Uudet juniorit voivat tulla mukaan kokeilemaan veloituksetta kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen tehdään ilmoittautuminen ja maksetaan kausimaksu SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena seuraavan kerran harjoituksiin tultaessa.

Jatkavien ryhmässä harjoittelevien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa. Huom! Jatkoryhmään siirrytään vain valmentajan kutsusta.

HERVANTA:

Syyskauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Hervannassa käynnistyivät elokuussa viikolla 34. Harjoitukset kahdesti viikossa ma & ke klo 17:00-18:30 nyrkkeilysalissa.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

Uudet juniorit voivat tulla mukaan kokeilemaan veloituksetta kahden viikon ajaksi, mikäli ryhmässä on tilaa, jonka jälkeen tehdään ilmoittautuminen ja maksetaan kausimaksu SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena seuraavan kerran harjoituksiin tultaessa.

TIETOA SYYSKAUDESTA

Syyskauden 2022 hinta on seuran jäsenille 145 euroa ja ei-jäsenille 200 euroa. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 euroa. Kausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin. Maksu on sitova.

Jäseneksi liittyvät tekevät liittymispyynnön SuomiSportin kautta, linkki TÄSSÄ ja kun TVS on hyväksynyt jäsenpyynnön, ilmestyy SuomiSportissa omaan profiiliin Maksut -kohtaan jäsenmaksu. Kun jäsenmaksun 20€ on maksanut, voi tehdä ilmoittautumisen ja maksaa kausimaksun 145€ . Jos on jo maksanut vuoden 2022 jäsenmaksun voi ilmoittautumisen tehdä suoraan. Mikäli ei halua liittyä jäseneksi, voi ilmoittautumisen tehdä heti ja maksaa kausimaksun 200€.

Ilmoittautuminen kaikkien salien harjoitusryhmiin on nyt avoinna SuomiSportissa, linkki TÄSSÄ. Kirjoita hakukenttään TVS, jolloin esiin tulevat kaikki seuran avoinna olevat harjoitusryhmät. Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään, esim. tiedotuslistaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Kokeilupassilla (saa valmentajalta paikan päällä) ei pysty varaamaan paikkaa ryhmään.

Huom! Kaikkien osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi uusilla junioreilla riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.  Jatkavilla junioreilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, pääsuoja, hammassuojat ja hyppynaru. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta. TVS myy jäsenilleen Adidaksen, Green Hillin, Stingin ja Top Tenin varusteita.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, pääsuoja, käsisiteet, hyppynaru ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma mahdollisimman tarkasti ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan, Kaukajärven että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

Hervannan ja Kaukajärven saleilla uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä ja ryhmäkoot ovat pienempiä. Nääshallissa on uusille ja jatkaville omat ryhmät ja ryhmäkoot ovat suurempia.

JUNIORIT SYKSY 2022

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla kolmet harjoitukset viikossa Nääshallissa

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (kilparyhmä)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kilpajuniorit)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)