JUNIORINYRKKEILY

TVS JUNIORINYRKKEILY SYYSKAUSI 2021

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille.

NÄÄSHALLI:

Syyskauden harjoitukset Nääshallissa käynnistyvät uusille ja jatkaville junioreille viikolla 34 seuraavasti: jatkavat juniorit maanantaina 23.8. ja uudet juniorit tiistaina 24.8.

Uudet juniorit voivat tulla mukaan kokeilemaan veloituksetta kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen tehdään ilmoittautuminen ja maksetaan kausimaksu SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena seuraavan kerran harjoituksiin tultaessa.

Jatkavien ryhmässä harjoittelevien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa. Huom! Jatkoryhmään siirrytään valmentajan kutsusta.

HERVANTA JA KAUKAJÄRVI:

Syyskauden harjoitukset Hervannassa ja Kaukajärvellä käynnistyvät uusille ja jatkaville junioreille viikolla 35 seuraavasti: Hervanta 1.9. ja Kaukajärvi 2.9. Huom! Kaukajärven ryhmä TÄYNNÄ! 

Hervantaan juniorit voivat tulla mukaan kokeilemaan veloituksetta kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen tehdään ilmoittautuminen ja maksetaan kausimaksu SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena seuraavan kerran harjoituksiin tultaessa. Kaukajärven ryhmä on jo täynnä.

TIETOA SYYSKAUDESTA

Syyskauden 2021 hinta on 140 euroa. Kausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi jäsenmaksun ja Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin. Maksu on sitova.

Ilmoittautuminen kaikkien salien harjoitusryhmiin on avoinna SuomiSportissa Linkki ilmoittautumisiin TÄSSÄ . Kirjoita hakukenttään TVS, jolloin esiin tulevat kaikki seuran avoinna olevat harjoitusryhmät. Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään, esim. tiedotuslistaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Ryhmäkoot ovat rajattuja koronapandemian vuoksi ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokeilupassilla (saa valmentajalta paikan päällä) ei pysty varaamaan paikkaa ryhmään.

Huom! Kaikkien hallien yleisissä tiloissa, sinne saapuessa ja sieltä lähtiessä tulee kaikkien käyttää kasvomaskia. Kädet tulee pestä halliin saapuessa ja sieltä lähtiessä aulan WC-tiloissa. Suosittelemme välttämään pukuhuonetilojen käyttöä ja vaihtamaan vaatteet valmiiksi jo kotona. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi uusilla junioreilla riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.  Jatkavilla junioreilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, pääsuoja, hammassuojat ja hyppynaru. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta. TVS myy jäsenilleen Adidaksen, Green Hillin, Stingin ja Top Tenin varusteita.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, pääsuoja, käsisiteet, hyppynaru ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma mahdollisimman tarkasti ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoitukset jatkuvat viikolle 50/2021. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan, Kaukajärven että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

Hervannan ja Kaukajärven saleilla uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä ja ryhmäkoot ovat pienempiä. Nääshallissa on uusille ja jatkaville omat ryhmät ja ryhmäkoot ovat suurempia.

Juniorit SYKSY 2021

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla neljät harjoitukset viikossa Nääshallissa

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kilpajuniorit)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)

Kaukajärven vapaa-aikatalo (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)