JUNIORINYRKKEILY

TVS JUNIORINYRKKEILYN KEVÄTKAUSI 2024

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Kevätkausi on käynnistynyt viikolla 3/2024 Hervannan vapaa-aikakeskuksella, Kaukajärven vapaa-aikatalolla ja Nääshallissa. Ilmoittautumiset ovat käynnissä.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kausimaksu, joka on sitova. Uudet juniorit voivat käydä harjoituksissa kokeilemassa ilmaiseksi 2 viikon ajan ilman ennakkoilmoittautumista. Jatkavilla junioreilla ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa.

Kaukajärven (täynnä) ja Hervannan ryhmiin mahtuu enintään 20 junioria, Nääshallin ryhmään enintään 30 junioria (täynnä). Ilmainen kokeilu ei takaa paikkaa ryhmään, vaan paikka ryhmään vahvistetaan tekemällä ilmoittautuminen ja maksamalla kausimaksu SuomiSportissa. Maksu on sitova.

Kilpa- ja jatkoryhmien juniorit ilmoittautuvat erikseen omaan ryhmään SuomiSportissa. Linkin kilpa- ja jatkoryhmän ilmoittautumiseen saa seuran toimistolta, mikäli valmentaja on kutsunut juniorin em. ryhmään. Linkkipyynnöt: bctvs@boxing-tvs.fi

NÄÄSHALLI: 

Kevätkauden harjoitukset Nääshallissa ovat käynnistyneet 15.1.2024. Harjoitukset perusryhmällä kahdesti viikossa: tiistaisin klo 17:00 liikuntasalissa ja torstaisin klo 15:30 nyrkkeilysalissa. NÄÄSHALLIN PERUSRYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Jatko- ja kilparyhmän junioreilla harjoitukset neljästi viikossa erikseen sovitusti. Lisätiedot seuran toimistolta.

Ilmoittautuminen tehdään ja kausimaksu maksetaan SuomiSportissa. Tämän jälkeen maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena harjoituksiin tultaessa.

Huom! Jatko- ja kilparyhmään siirrytään valmentajan kutsusta.

HERVANTA:

Kevätkauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Hervannan vapaa-aikakeskuksella ovat käynnistyneet 15.1.2024. Harjoitukset kahdesti viikossa ma & ke klo 17:00-18:30 nyrkkeilysalissa.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

KAUKAJÄRVI:

Kevätkauden harjoitukset uusille ja jatkaville junioreille Kaukajärven vapaa-aikatalolla ovat käynnistyneet 15.1.2024. Harjoitukset kahdesti viikossa ma & to klo 17:00-18:30 näyttämöllä. Kilpaileville A-junioreille lisäharjoitus keskiviikkoisin Nääshallissa. KAUKAJÄRVEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Jatkavien junioreiden ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ennen harjoituksiin tuloa. Maksukuitti tulee olla mukana joko tulosteena tai kuvakaappauksena ensimmäistä kertaa harjoituksiin tultaessa.

TIETOA KEVÄTKAUDESTA

Kevätkauden 2024 kausimaksu on seuran jäsenille 145 euroa ja ei-jäsenille 200 euroa. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuonna 2024 on 20 euroa. Kausimaksu sisältää harjoitusten lisäksi Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Maksu on sitova.

Tampereen Voimailuseura ry:n jäseneksi liittyvät tekevät liittymispyynnön SuomiSportin kautta, 1.1.2024 alkaen, linkki TÄSSÄ ja kun TVS on hyväksynyt jäsenpyynnön (n. 5 vrk kuluessa), ilmestyy SuomiSportissa omaan profiiliin Maksut -kohtaan jäsenmaksu. HUOM! Jäsenyyspyyntö on sitova, eli älä klikkaa linkkiä ja tee pyyntöä, jollet aio liittyä jäseneksi.

Vanhat jäsenet (liittynyt jäseneksi v. 2023-2022) löytävät linkin vuoden 2024 jäsenmaksuun SuomiSportin omasta profiilistaan kohdasta "Maksut".

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on toistaiseksi voimassaoleva, ja jäsenmaksu uusiutuu automaattisesti kalenterivuosittain. On jäsenen (huoltajan) vastuulla irtisanoa jäsenyytensä kuluvan vuoden loppuun mennessä, mikäli ei halua maksaa jäsenmaksua seuraavana vuonna. Jäsenyydestä eroamisen voi tehdä kirjallisesti sähköpostiin bctvs@boxing-tvs.fi ja se tulee tehdä ennen edellisen kalenterivuoden loppua. Jäsenyys yhdistyksessä päättyy vain eroamalla tai erottamalla.

Kun jäsenmaksun 20€ on maksanut, voi tehdä ilmoittautumisen ja maksaa kausimaksun 145€ . Mikäli ei halua liittyä jäseneksi, voi ilmoittautumisen tehdä heti ja maksaa kausimaksun 200€.

Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin tehdään SuomiSport -palvelussa, linkki TÄSSÄ. Kirjoita hakukenttään TVS, jolloin esiin tulevat kaikki seuran avoinna olevat harjoitusryhmät (kilpa- ja jatkoryhmän ilmoittautuminen vain erikseen toimitetulla linkillä). Varmistathan, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään, esim. tiedotuslistaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Kokeilupassilla ei pysty varaamaan paikkaa ryhmään. Kevätkausi junioreilla kestää toukokuun puoliväliin asti.

Huom! Kaikkien osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi uusilla junioreilla riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.  Jatkavilla junioreilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, pääsuoja, hammassuojat ja hyppynaru. Suosittelemme myös erikseen säkkihanskoja. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta. TVS myy jäsenilleen Adidaksen, Green Hillin ja Stingin varusteita. Toimisto on pääsääntöisesti avoinna ma-pe klo 10:00-16:30. Soita ja varmista ensin aukiolo p. 03-2235235. Maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, pääsuoja, käsisiteet, hyppynaru ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma mahdollisimman tarkasti ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan, Kaukajärven että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

 

JUNIORIT KEVÄT 2024

Nääshallin perusryhmä (tytöt ja pojat) TÄYNNÄ
perusryhmän juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.
Tiistai klo 17:00-18:30 liikuntasalissa
Torstai klo 15:30-17:00 nyrkkeilysalissa

Nääshallin jatko- ja kilparyhmä (tytöt ja pojat)
jatko- ja kilparyhmän juniorit harjoittelevat neljä kertaa viikossa. Harjoitusajat erikseen valmentajalta.

Kaukajärven vapaa-aikatalo (tytöt ja pojat) TÄYNNÄ
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Kaukajärvellä.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)
Torstai klo 17.00 - 18.30 Näyttämö (uudet ja jatkavat)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.
Maanantai klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)