JUNIORINYRKKEILY

KESÄHARJOITTELU UUDET JUNIORIT:

Kesällä 2021 järjestetään 6 kerran kurssi uusille / jo vähän kokemusta omaaville junioreille. Harjoitukset ovat Nääshallissa perjantaisin klo 15:30 -17:00 4.6. alkaen (25.6. ei harjoitusta). Viimeinen kerta on 16.7.

Ilmoittautuminen on nyt avoinna SuomiSportissa:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kesätreenin hinta on 60€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä, ennen harjoituksiin saapumista.

Huom! Nääshallissa yleisissä tiloissa, sinne saapuessa ja sieltä lähtiessä tulee kaikkien käyttää kasvomaskia. Kädet tulee pestä halliin saapuessa ja sieltä lähtiessä aulan WC-tiloissa. Suosittelemme välttämään pukuhuonetilojen käyttöä ja vaihtamaan vaatteet valmiiksi jo kotona. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo.

KESÄHARJOITTELU JATKAVAT JUNIORIT:

Jatkavien junioreiden kesäharjoittelu järjestetään 7.6.-16.8. välisenä aikana maanantaisin klo 17:00 Nääshallissa ja torstaisin klo 15:30 Pyynikin urheilukentällä. Kesäkauden hinta on 100€.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä, ennen harjoituksiin saapumista.

Huom! Nääshallissa yleisissä tiloissa, sinne saapuessa ja sieltä lähtiessä tulee kaikkien käyttää kasvomaskia. Kädet tulee pestä halliin saapuessa ja sieltä lähtiessä aulan WC-tiloissa. Suosittelemme välttämään pukuhuonetilojen käyttöä ja vaihtamaan vaatteet valmiiksi jo kotona. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät, mukaan myös oma juomapullo. Pyynikin urheilukentän treeneissä osallistujilla pitää olla mukana myös oma käsidesi.

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Kesäaikana ei ole kokeilumahdollisuutta.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, käsisiteet ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoitukset jatkuvat toukokuun puoliväliin asti. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, käsisiteet ja hammassuojat. Uusilla harrastajilla varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Suosittelemme kuitenkin kaikille omaa hyppynarua, käsisiteitä ja hammassuojia.

Juniorit KEVÄT 2021

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla neljät harjoitukset viikossa Nääshallissa

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kilpajuniorit, joka toinen viikko)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)