JUNIORINYRKKEILY

UUDET JUNIORIT:

Kevätkaudella 2021 ei ole uusien junioreiden ryhmää. Mikäli rajoitukset sallivat, järjestämme toukokuussa uusille junioreille alkeistehokurssin Nääshallissa. Tiedotamme mahdollisesta kurssista huhtikuun lopulla.

JATKAVAT JUNIORIT HERVANTA:

Jatkavien junioreiden kevätkausi Hervannan vapaa-aikakeskuksessa on käynnistynyt pienryhmässä. Ryhmä on täynnä.

Kaukajärvellä ei ole junioritoimintaa kevätkaudella 2021.

JATKAVAT JUNIORIT NÄÄSHALLI:

Jatkavien junioreiden kevätkausi Nääshallissa on käynnistynyt pienryhmissä. Mukaan ovat tervetulleita syyskaudella 2020 Nääshallin jatkavien ryhmässä harjoitelleet juniorit. Alkuvaiheessa juniorit jaetaan enintään 9 juniorin ryhmiin ja harjoitukset tapahtuvat Nääshallin eri saleissa. Tarkat tiedot harjoitussaleista saa seuran päävalmentajalta. Jatkavat juniorit palaavat harjoittelemaan normaalisti yhdessä siinä vaihessa, kun 10 henkilön koontumisrajoitus Pirkanmaalla poistuu.

HUOM! Syyskaudella Nääshallin uusien ryhmässä harjoitelleet juniorit jatkavat uusien ryhmässä, ellei valmentaja ole esittänyt kutsua jatkoryhmään.

TVS:n junioriharjoitukset on tarkoitettu 10-16 – vuotiaille tytöille ja pojille. Kausimaksu 140€ / kevätkausi sisältää jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin, ei sisällä vakuutusta. Vakuutuksen voi halutessaan ostaa SuomiSport-palvelusta. Kausi kestää toukokuun puoliväliin asti. Mikäli kausi jää muuten vajaaksi, voidaan toimintaa mahdollisesti jatkaa toukokuun loppuun asti.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi viikkoa ilmaiseksi ennen ilmoittautumista. Salille voi mennä suoraan ja siellä saa valmentajalta kokeilupassin, joka oikeuttaa harjoitteluun 2 viikon ajan (ei koske kevätkautta 2021).
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, käsisiteet ja hammassuojat.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen ongelma ja puhelinnumeronne, niin soitamme teille.

NYRKKEILY VOIMAILUSEURASSA

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. TVS on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Junioreiden nyrkkeilyharjoituksiin voivat osallistua 10–16 – vuotiaat tytöt ja pojat. Nyrkkeilyharjoitukset tarjoavat nyrkkeilyn alkeiden ja erikoisopetuksen lisäksi myös muuta vaihtelevaa liikuntaa. Junioriharjoitukset on tarkoitettu niin kilpanyrkkeilystä kiinnostuneille kuin harrastajille. Myös asennekasvatuksella on merkittävä rooli nyrkkeilyharjoitusten ohjelmassa. Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita. ja omaavat hyvän tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Harjoitukset jatkuvat toukokuun puoliväliin asti. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja siitä tulee olla maksukuitti mukana harjoituksissa. Jos uudet harrastajat haluavat ensin kokeilla lajia, saa valmentajalta kokeilupassin, jolla voi käydä harjoituksissa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä ja kausimaksu maksettuna ja valmentajalle on tuotava maksukuitti mukana joko tulosteena tai mobiilikuvana. Sekä Hervannan että Nääshallin harjoitukset ovat tarkoitettu tytöille ja pojille.

Kilparyhmässä ja jatkavilla junioreilla tulee olla omat hanskat, käsisiteet ja hammassuojat. Uusilla harrastajilla varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Suosittelemme kuitenkin kaikille omaa hyppynarua, käsisiteitä ja hammassuojia.

Juniorit KEVÄT 2021

Nääshalli (tytöt ja pojat)
uusilla junioreilla kahdet omat harjoitukset viikossa Nääshallissa
jatkavilla junioreilla neljät harjoitukset viikossa Nääshallissa

Maanantai klo 19.00 – 20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (jatkavat)
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Tiistai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Torstai klo 17.00 – 18.15 Nääshalli, liikuntasali (uudet)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (jatkavat)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A ja B (kilpajuniorit, joka toinen viikko)

Hervannan vapaa-aikakeskus (tytöt ja pojat)
uudet ja jatkavat juniorit harjoittelevat yhdessä kaksi kertaa viikossa Hervannassa.

Maanantai klo 17.00 – 18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)
Keskiviikko klo 17.00-18.30 Nyrkkeilysali (uudet ja jatkavat)