TVS

TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Tampereen Voimailuseura eli lyhyesti TVS on tarjonnut tamperelaisille monenlaisia elämyksiä olympiatyylin nyrkkeilyn parissa jo 90 vuotta. TVS on ollut monien toimintojen uranuurtaja. Mm. maamme ensimmäiset nuorten nyrkkeilykoulut käynnistyivät TVS:n toimesta. Samoin maassamme erittäin suosituksi tullut naisten ja miesten kuntonyrkkeily on kuulunut TVS:n ohjelmaan jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan.

TVS on tuonut suomalaiselle urheilukentälle myös kovia kansainvälisiä tuulahduksia; EM-nyrkkeilyt 1981, nuorten EM-nyrkkeilyt 1984, MM-nyrkkeilyt 1993, EM-nyrkkeilyt 2000 ja vuotuinen Tammer Turnaus. Näissä tapahtumissa olemme saaneet nähdä lukuisia maailman huippuiskijöitä kuten Mike Tyson, Oscar De La Hoya, Roy Jones ja Luke Campbell. Keväisin seura järjestää Suomen suurimman nyrkkeilyturnauksen, kun Hervannassa otellaan junioreiden kansainvälinen Pirkka-Turnaus.

Suomen suurin ja historian menestynein nyrkkeilyseura TVS tarjoaa harrastajilleen nyrkkeilyn parissa liikunnaniloa, huippu-urheilua, yhteistoimintaa ja mahdollisuuden olla mukana menestyksessä.

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN…

Liity nyt Tampereen Voimailuseuran jäseneksi maksamalla jäsenmaksu seuran tilille Oma Säästöpankki FI74 4108 0011 1265 99.

Vuoden 2021 jäsenmaksuvaihtoehtoja on kolme: lasten jäsenmaksu 15 euroa, aikuisten jäsenmaksu 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa.

Lisätiedot TVS:n toimistolta p. 03-2235 235 tai bctvs@boxing-tvs.fi

Huom! Kursseille ilmoittautuminen ja maksu erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Lisätiedot Harjoitukset - sivulla.