TVS

TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Tampereen Voimailuseura eli lyhyesti TVS on tarjonnut tamperelaisille monenlaisia elämyksiä olympiatyylin nyrkkeilyn parissa jo yli 90 vuotta. TVS on ollut monien toimintojen uranuurtaja. Mm. maamme ensimmäiset nuorten nyrkkeilykoulut käynnistyivät TVS:n toimesta. Samoin maassamme erittäin suosituksi tullut naisten ja miesten kuntonyrkkeily on kuulunut TVS:n ohjelmaan jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

TVS on tuonut suomalaiselle urheilukentälle myös kovia kansainvälisiä tuulahduksia; EM-nyrkkeilyt 1981, nuorten EM-nyrkkeilyt 1984, MM-nyrkkeilyt 1993, EM-nyrkkeilyt 2000 ja vuotuinen Tammer Turnaus. Näissä tapahtumissa olemme saaneet nähdä lukuisia maailman huippuiskijöitä kuten Mike Tyson, Oscar De La Hoya, Roy Jones ja Luke Campbell. Keväisin seura järjestää Suomen suurimman nyrkkeilyturnauksen, kun Hervannassa otellaan junioreiden kansainvälinen Pirkka-Turnaus.

Suomen suurin ja historian menestynein nyrkkeilyseura TVS tarjoaa harrastajilleen nyrkkeilyn parissa liikunnaniloa, huippu-urheilua, yhteistoimintaa ja mahdollisuuden olla mukana menestyksessä.

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN…

Liity Tampereen Voimailuseuran jäseneksi rekisteröitymällä SuomiSport-palveluun ja siellä hakemalla TVS:n jäsenyyttä. Vuoden 2024 jäsenmaksuvaihtoehtoja on neljä: lasten jäsenmaksu, aikuisten jäsenmaksu, kuntonyrkkeilyjäsenmaksu ja kannatusjäsenmaksu.

Lisätiedot TVS:n toimistolta p. 03-2235 235 tai bctvs@boxing-tvs.fi

Huom! Kursseille ilmoittautuminen ja maksu erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Lisätiedot Harjoitukset - sivulla.