Tapahtumatalkoot

Haluatko olla osana maailmankuulua kisaorganisaatiota? Tule mukaan tapahtumatoimijaksi! 

 

TVS on tunnettu kisajärjestäjä niin maailmalla kuin kotimaassa. Seuramme järjestää vuosittain kaksi kansainvälistä tapahtumaa: keväisin junioreiden Pirkka-Turnauksen ja syksyisin vuosi huipentuu legendaariseen Tammer Turnaukseen Pyynikillä. 

43 kertaa järjestetty Tammer Turnaus on tunnetuin tapahtumamme ja olemme maailmankuuluja toimivasta kisaorganisaatiosta. Tapahtuman talkoisiin osallistuu vuosittain yli 100 vapaaehtoista ja tehtäviä on tarjolla monenmoisia. Olit sitten juniori, juniorin vanhempi, kuntonyrkkeilyharrastaja, edustusurheilija tai muuten vain innokas urheiluihminen, meillä löytyy sinulle tehtävä! Voit osallistua tapahtuman talkoisiin yhden päivän tai koko turnauksen ajan. Kunnianhimoisimmille voi löytyä paikka myös turnauksen järjestelytoimikunnasta, jolloin pääset vastaamaan kokonaan omasta osastostasi. Tammer Turnauksesta lisätietoa löytyy myös turnauksen omilta sivuilta: http://www.tammerturnaus.com

35 vuoden ikään ehtinyt Pirkka-Turnaus on kuin Tammer Turnauksen nuorempi sisarus. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja järjestelyt ovat kevyemmät. Tapahtumassa on tarjolla aimo annos lasten ja nuorten liikunnan riemua kun seurajoukkueet 5-10 maasta marssittavat juniorit Tampereelle. Turnauksen omilta sivuilta voi lukea lisää: http://www.pirkkatournament.com

TVS järjestää vuosittain myös useat yksipäiväiset salikilpailut Nääshallissa - tuttavallisemmin Nääsnyrkkeilyt. Tapahtumakalenteristamme löydät salikisojen päivämäärät. Näissäkin kisoissa voi talkoilla vaikkapa kahviossa, varustejaossa, ajanottajana, kuuluttajana, kilpailusihteerinä tai lääkärinä. 

Olemme joka vuosi mukana myös erilaisissa tapahtumissa esittelemässä seuramme toimintaa ja esittelypisteillemme etsitään mukaan innokkaita vapaaehtoisia. Otathan meihin yhteyttä, jos vapaa-aikaasi liikenee suomalaisen urheilun ja liikunnan hyväksi. Yhdessä teemme meistä parhaita!