KILPANYRKKEILY

Nyrkkeily on perinteinen laji, jossa vuosikymmenestä toiseen kehämiljöön kiehtova ilmapiiri on imenyt puoleensa sekä harrastajia että yleisöä. Tampereen Voimailuseura on tilastollisesti ja toiminnallisesti Suomen menestynein nyrkkeilyseura, joka on tuottanut kansainväliselle tasolle asti lukuisia kehätaitureita. Kaiken menestyksen pohjana on voimakas nuorisotyö. Meidän TVS:n oman väen mielestä nyrkkeily on
tietysti paras mahdollinen laji nuorelle urheilijalle. Asiantuntijat, jotka omaavat objektiivista tuntemusta monista lajeista, niiden taustoista ja harjoittelusta, pitävät nyrkkeilyä rehtinä, joskin kovana ja vaativana kamppailulajina.

Nyrkkeily kehittää koordinaatiokykyä ja on erinomainen laji hyvää fyysistä kuntoa hakeville. Lajia säännöllisesti harjoittavat ovat fyysisesti kestäviä, voimakkaita, nopeita ja omaavat hyvät tasapainon. Nyrkkeilijälle on ominaista myös hyvä itsehillintä, itseluottamus, kavereiden kunnioitus sekä hyvä käytös.

Aikuisten edustusharjoitukset on tarkoitettu 17–40 vuotiaille kilpanyrkkeilijöille. Aiempi kokemus nyrkkeilystä tai muusta kamppailulajista on välttämätön. Muussa tapauksessa aloitus kuntonyrkkeilyn puolelta. Kokemuksen kartuttua ole yhteydessä valmentajiimme ja tiedustele voisitko aloittaa edustusryhmässä harjoittelun.

Toistaiseksi koronapandemian vuoksi emme voi ottaa uusia henkilöitä harjoituksiin. Jos sinulla on aiempaa kokemusta nyrkkeilystä, ota yhteys toimistollemme bctvs@boxing-tvs.fi

Huom! ohjeet kuntonyrkkeilyyn ilmoittautumiseen löydät kuntonyrkkeilyn alasivulta.

Kilpanyrkkeily KEVÄT 2021

Edustus miehet
Maanantai klo 17.00 – 19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (kilpailupuoli)
Keskiviikko klo 17.00 – 18.30 Nääshalli, nyrkkeilysali (kilpailupuoli)
Perjantai klo 17.00 – 18.30 Nääshalli, nyrkkeilysali (kilpailupuoli)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (joka toinen viikko)

Edustus naiset
Tiistai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (harjoituspuoli)
Keskiviikko klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (kilpailupuoli)
Torstai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (harjoituspuoli)
Perjantai klo 15.30 – 17.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (harjoituspuoli)
Lauantai klo 12.00 – 14.00 Nääshalli, nyrkkeilysali (joka toinen viikko)

Aikuisten kilpanyrkkeily (uudet)
Jos sinulla on aiempaa nyrkkeilytaustaa tai kokemusta muista kamppailulajeista, ota yhteyttä toimistollemme tai päävalmentaja Askar Sarsenbayeviin. Jos sinulla ei ole aiempaa nyrkkeilytaustaa, mutta tavoitteena on kuitenkin kilpakehä, oikea paikka aloittaa on kuntonyrkkeily. Voit käydä lisäksi kilpanyrkkeilyn lauantain yhteistreeneissä klo 12.00 – 14.00 (sovittava etukäteen valmentajan kanssa). Kun taitosi kehittyvät, keskustele valmentajien kanssa mahdollisuudesta siirtyä kilpailevien ryhmään.