KUNTONYRKKEILY

KUNTONYRKKEILYN SYYSKAUSI 2021 NÄÄSHALLISSA

 

TVS Lady & Gentleman Boxing - kuntonyrkkeilyn syyskausi Nääshallissa on käynnistynyt elo-syyskuun vaihteessa.  Naisten ja miesten uusien ryhmät käynnistyivät viikolla 34/2021 (miesten ryhmässä vielä tilaa). Naisten ja miesten jatkoryhmät sekä naisten sekaryhmä käynnistyvät viikolla 35/2021 (naisten jatko ja seka 2.9., miesten jatko 4.9.).

Syyskauden kausimaksu on 140 euroa ja sisältää harjoitusten lisäksi jäsenmaksun sekä Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin, jonka seura ostaa SuomiSportin kautta. Ryhmien maksimikoko on 60 hlöä, miesten uusien ryhmässä 50 ja naisten sekaryhmässä 30 hlöä.

Ilmoittautuminen on käynnissä SuomiSportissa. Linkistä pääset SuomiSportiin, jonka tapahtumahausta löydät kaikki kurssimme hakusanalla TVS. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tällä hetkellä Suomisportin hyväksymät maksutavat ovat verkkomaksu, korttimaksu, MobilePay sekä maksu laskulla tai erissä. Liikuntasetelit, Edenred, epassi jne. eivät valitettavasti käy meillä.

TVS:n kuntonyrkkeily on tarkoitettu yli 17 - vuotiaille, yläikärajaa ei ole! Ryhmillä on kahdet ohjatut harjoitukset viikossa. Harrastajan tulee käydä oman ryhmän harjoituksissa, koronapandemian vuoksi ei ole mahdollista "paikata" väliin jääneitä kertoja toisen ryhmän harjoituksissa.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Kaikkien harrastajien tulee ilmoittautua ja maksaa SuomiSportin kautta ennen harjoituksiin tuloa.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana joko tulosteena tai kuvana.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, toimikaa seuraavasti:

- jos teet ilmoittautumista mobiililaitteella, lataa SuomiSport-app ja varmista, että sinulla on päivitettynä viimeisin versio
- jos teet ilmoittautumissta tietokoneella, vaihda selainta ja kokeile uudelleen (chrome-selaimella toiminta on varminta)
- muissa tapauksissa ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen tarkasti ongelma ja puhelinnumeronne, niin otamme yhteyttä. 

Osallistujilla tulee olla omat nyrkkeilyhanskat. Suosittelemme myös omaa hyppynarua sekä käsisiteitä. Muutoin varusteiksi riittää liikuntavaatteet ja -kengät. Varusteet voi ostaa myös ilmoittautumisen yhteydessä SuomiSportissa, jolloin varusteet toimitetaan harjoituksiin. Myymme jäsenillemme laadukkaita Green Hillin ja Adidaksen nyrkkeilyvarusteita. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta ma-pe klo 10-16.30. (ei korttimaksuja).

Kokeilukertoja ei ole, vaan kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu on sitova.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska- hartiaseutuun. Näistä vaivoista pääsee eroon kuntonyrkkeilyssä. Stressi ja turhautuneisuus voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat harrastajan itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

Kuntonyrkkeilyryhmät SYKSY 2021

Lady Boxing uudet (aloitteleville) TÄYNNÄ
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville) TILAA ON
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing sekaryhmä (aloitteleville tai jo kokemusta omaaville) TÄYNNÄ
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (pienen kehän puoli)

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille) TILAA ON
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (ison kehän puoli)
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)  TILAA ON
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali