KUNTONYRKKEILY

KUNTONYRKKEILYN SYYSKAUSI ON KÄYNNISTYNYT NÄÄSHALLISSA VIIKOLLA 36/2020

UUSI RYHMÄ!

Syksyllä 2020 kurssitarjontaamme saapuu uutuus, kuntonyrkkeilyn tehokurssi miehille ja naisille. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea kuntonyrkkeilyä TVS:n edustuksen kilpanyrkkeilijöiden ohjaamana. Kymmenen kerran kurssi alkaa 16.9. ja viimeiset hikipisarat hikoillaan 18.11. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.45-18.00. Osallistua voi niin vasta-alkajat kuin jo kokemusta omaavat harrastajat. Osallistujilla oltava omat hanskat. Kurssimaksu 80€ (sis. jäsenmaksun ja SNL:n harrastelisenssin, ei vakuutusta). 

TEHOKURSSI ON TÄYNNÄ!

 

 

Perusryhmät

TVS Lady & Gentleman Boxing - kuntonyrkkeilyn syyskausi on käynnistynyt viikolla 36/2020. TVS:n kuntonyrkkeily on tarkoitettu yli 17 - vuotiaille, yläikärajaa ei ole! Kausimaksu sisältää jäsenmaksun ja SNL:n lisenssin, ei sisällä vakuutusta. Vakuutuksen voi halutessaan ostaa SuomiSport-palvelusta. Miesten ryhmissä on vielä tilaa (maksimikoko 50 henkeä/ryhmä), naisten ryhmät ovat täynnä.

Kausimaksu 130€/syyskausi, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmien harjoitusajat alla. Ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä SuomiSportissa. Linkki ilmoittautumisiin TÄSSÄ

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Kaikkien harrastajien tulee ilmoittautua ja maksaa SuomiSportin kautta ennen harjoituksiin tuloa.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana joko tulosteena tai kuvana.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, toimikaa seuraavasti:

- jos teet ilmoittautumista mobiililaitteella, lataa SuomiSport-app ja varmista, että sinulla on päivitettynä viimeisin versio
- jos teet ilmoittautumissta tietokoneella, vaihda selainta ja kokeile uudelleen (chrome-selaimella toiminta on varminta)
- muissa tapauksissa ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen tarkasti ongelma ja puhelinnumeronne, niin otamme yhteyttä. 

Syyskauden harjoitukset kestävät jouluun asti. Jokaisella ryhmällä on ohjatut harjoitukset 2 kertaa viikossa. Syyskaudella järjestetään lisäksi kaksi teemaharjoitusta, joihin kaikkien TVS:n kuntonyrkkeilyryhmien harrastajilla on vapaa pääsy.

Osallistujilla tulee olla omat hanskat. Muutoin varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Muita varusteita on mahdollisuus ostaa seuran toimistolta. Säkkihanskat, käsisiteet, hyppynarun ja hammassuojat voi ostaa myös Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. Suomisportista ostetut tuotteet toimitetaan harjoituksiin.

Kokeilukertoja ei ole, vaan kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu on sitova. Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi (sisältyy kausimaksuun) on pakollinen jokaiselle harrastajalle.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska- hartiaseutuun. Näistä vaivoista pääsee eroon kuntonyrkkeilyssä. Stressi ja turhautuneisuus voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat harrastajan itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

Kuntonyrkkeilyryhmät SYKSY 2020

Lady Boxing uudet (aloitteleville) TÄYNNÄ
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville) TÄYNNÄ
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing sekaryhmä (aloitteleville tai jo kokemusta omaaville) TÄYNNÄ
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali B (pienen kehän puoli)

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille) 7 paikkaa vapaana
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali A (ison kehän puoli)
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)  4 paikkaa vapaana
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali