KUNTONYRKKEILY

 

KUNTONYRKKEILYN KEVÄTKAUSI 2023 NÄÄSHALLISSA ON KÄYNNISSÄ

 

TVS Lady & Gentleman Boxing - kuntonyrkkeilyn kevätkausi Nääshallissa käynnistyi tammikuussa viikolla 3/2023. Ilmoittautumiset ovat avoinna SuomiSport -järjestelmässä.

Jokaisella ryhmällä on kahdet harjoitukset viikossa. Kauden aikana järjestämme extraetuna kolme erikoistreeniä TVS:n kuntonyrkkeilijöille. Ohjaajina erikoistreeneissä toimivat huippuluokan nyrkkeilynimet, mm. miesten EM-mitalisti Juha Ruokola. Kausi kestää toukokuun loppuun asti.

Ilmoittautumisen yhteydessä SuomiSport-järjestelmässä on mahdollista ostaa myös varusteita. Tilatut varusteet toimitetaan suoraan harjoituksiin. Ennen ilmoittautumista, luethan alla olevat ohjeet huolellisesti.

Kevätkauden kausimaksu (sis. Suomen Nyrkkeilyliiton pakollisen harrastajalisenssin) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksu on sitova. Maksu ei sisällä vakuutusta.

Kevätkauden 2023 hinta on seuran jäsenille 150 euroa ja ei-jäsenille 200 euroa. Kuntonyrkkeilyjäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa.

  1. Jäseneksi liittyvät tekevät liittymispyynnön SuomiSportin kautta, linkki TÄSSÄ  ja kun TVS on hyväksynyt jäsenpyynnön (hyväksyntä heti tammikuun alusta), ilmestyy SuomiSportissa omaan profiiliin Maksut -kohtaan jäsenmaksu.
  2. Kun jäsenmaksun 20€ on maksanut, voi tehdä ilmoittautumisen ja maksaa kausimaksun 150€ . Vaihtoehtoisesti jos ei halua liittyä jäseneksi, voi ilmoittautumisen tehdä heti ja maksaa kausimaksun 200€.
  3. Linkki SuomiSportin ilmoittautumisiin on TÄSSÄ 
  4. Huom! Jos olet liittynyt jäseneksi jo vuonna 2022, löydät linkin vuoden 2023 jäsenmaksuun omasta SuomiSport -profiilista kohdasta Maksut heti tammikuun alusta, eli pyyntöä ei tehdä uudelleen.
  5. Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on toistaiseksi voimassaoleva, ja jäsenmaksu uusiutuu automaattisesti kalenterivuosittain.

SuomiSportin Tapahtumat-hausta löydät hakusanalla TVS kaikki meidän kurssit.

Tällä hetkellä Suomisportin hyväksymät maksutavat ovat verkkomaksu, korttimaksu, MobilePay, lasku ja erämaksu. Liikuntasetelit, Edenred, epassi jne. eivät valitettavasti käy meillä.

TVS:n kuntonyrkkeily on tarkoitettu yli 17 - vuotiaille, yläikärajaa ei ole! Ryhmillä on kahdet ohjatut harjoitukset viikossa.

Ilmoittautumisessa huomioitavaa:

  • Tarkistakaa, että valitsette oikean harrasteryhmän ja täytätte kaikki tiedot oikein. Näin varmistatte oikean tiedonsaannin seuran tiedotuksessa.
  • Kaikkien harrastajien tulee ilmoittautua ja maksaa SuomiSportin kautta ennen harjoituksiin tuloa.
  • Maksusta tulee olla kuitti mukana harjoituksissa joko tulosteena tai kuvana.
  • Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kausimaksu on maksettu, eli muistathan siirtyä ostoskoriin ja suorittaa maksun.

Mikäli teillä on ongelmia ilmoittautumisen tekemisessä, toimikaa seuraavasti:

- jos teet ilmoittautumista mobiililaitteella, lataa SuomiSport-app ja varmista, että sinulla on päivitettynä viimeisin versio
- jos teet ilmoittautumista tietokoneella, vaihda selainta ja kokeile uudelleen (chrome-selaimella toiminta on varminta)
- muissa tapauksissa ottakaa meihin yhteys sähköpostitse bctvs@boxing-tvs.fi ilmoittaen tarkasti ongelma ja puhelinnumeronne, niin otamme yhteyttä. 

Suosittelemme osallistujille omia nyrkkeilyhanskoja ja hyppynaruja, mutta ne saa tarvittaessa lainaan myös salilta sekä käsisiteitä, jotka ovat aina henkilökohtainen varuste. Muutoin varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Myymme jäsenillemme laadukkaita Green Hillin, Adidaksen ja BBoxerin nyrkkeilyvarusteita. Varusteita voi ostaa myös seuran toimistolta ma-pe klo 10-16.30. tai sopimuksen mukaan. 1.1.2023 alkaen hyväksymme myös korttimaksut.

Kokeilukertoja ei ole, vaan kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu on sitova.

Lisätiedot Aikuisten kuntonyrkkeilystä: bctvs@boxing-tvs.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen Jukka Vahter p. 044-589 7407

Kuntonyrkkeily Voimailuseurassa

Kuntonyrkkeilyn tehokas alkujumppa ja monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti. Nykyään ihmisille kertyy paljon stressiä, joka heijastuu yleensä niska- hartiaseutuun. Näistä vaivoista pääsee eroon kuntonyrkkeilyssä. Stressi ja turhautuneisuus voidaan tehokkaasti purkaa kuntonyrkkeilyn avulla. Kuntonyrkkeily tarjoaa myös hyvän tavan hankkia tervettä itsetuntoa ja kokeilla omia rajojaan. Kunnon nopea kohoaminen, painon putoaminen, henkisen vireyden lisääntyminen ja itsepuolustustaidon kehittyminen kohentavat harrastajan itsetuntoa.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitetaan sekä aerobista että anaerobista kestävyyttä. Yleensä alkuverryttely ja tekniikkaharjoittelu ovat aerobista ja säkkiharjoittelu anaerobista kestävyysharjoittelua. Kuntonyrkkeilyssä on olennaista koko kehon ja raajojen sekä niiden rytmin hallinta. Rytmin löydyttyä aukeaa koko selkäranka ja lantio, jolloin sinne alkaa syntyä vapaata liikettä.

Kuntonyrkkeily on lisäksi erityisen tehokas tapa saada pulssi kohoamaan ja kalorit palamaan. Ja mikä tärkeintä – jokainen voi harrastaa kuntonyrkkeilyä oman kunnon ja tarkoituksen mukaan! TVS kuntonyrkkeilyn alaikäraja on 17 vuotta, yläikärajaa ei ole!

 

Kuntonyrkkeilyryhmät KEVÄT 2023 

Lady Boxing uudet (aloitteleville)
Maanantai klo 18.30 – 20.00 Nääshalli, liikuntasali
Torstai klo 17.00-18.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Lady Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)
Tiistai klo 19.00-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Torstai klo 18.00-19.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing uudet (aloittelijoille)
Keskiviikko klo 18.30-20.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 11.00-12.00 Nääshalli, nyrkkeilysali

Gentleman Boxing jatkavat (jo kokemusta omaaville)  
Tiistai klo 20.00-21.00 Nääshalli, nyrkkeilysali
Lauantai klo 10.00-11.00 Nääshalli, nyrkkeilysali